JADŁOSPIS

pobrane

Data I danie II danie Deser Alergeny
16. 09 zupa warzywna, pieczywo kotlet mielony, ziemniaki, sałatka z pomidorów herbata z cytryną, jabłko zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
17. 09 zupa brokułowa, pieczywo pyzy z mięsem herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne, seler
18. 09 zupa rosół, pieczywo udko, ziemniaki, surówka herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, seler
19. 09 zupa pieczarkowa, pieczywo zapiekanka mięsno – warzywna z makaronem herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, mleko i produkty mleczne, seler
20. 09 zupa fasolowa ryż z truskawkami herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, seler
23. 09 zupa wiejska, pieczywo kotlet schabowy, ziemniaki, surówka grecka herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, seler
24. 09 zupa wiosenna (fasola szparagowa,kalafior brokuł), pieczywo jajko sadzone, ziemniaki, sałatka z pomidorami herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, seler
25. 09 zupa koperkowa, pieczywo ryba pieczona w panierce, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, seler
26. 09 zupa krupnik, pieczywo fasolka po bretońsku, ziemniaki herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, seler
27. 09 zupa barszcz ukraiński, pieczywo makaron z serem herbata z cytryną, owoc zboża zawierające gluten, seler, mleko i produkty pochodne

                                  SMACZNEGO!!!

Jadłospis sporządził:      Intendent Stołówki Szkolnej
                                        mgr Aneta Stasiak

10665207_605281336248750_3890153317827933467_n